Napísali o nás

V ankete aj v komentároch sa vyjadrili klienti, ktorým sme realizovali rekonštrukčné práce.

V anketovej otázke:
Odporučili by ste nás svojim priateľom a známym?
odpovedalo 38 našich klientov takto:

ÁNO: 38 klientov / 100 %
NIE: 0 klientov / 0 %
<<   1 · 2 · 3   >>
  • Milan

    Dlho som nevyberal spoločnosť ktorá mi bude realizovať rekonštrukciu môjho bytu. V prvom rade tu zohrala veľkú rolu komunikácia. Presnosť a dodržanie termínu zo strany spoločnosti . Žiadna záloha či platenie vopred toto sa dnes už málo kde realizuje klobúk dole. Obrovská vďaka počnúc od konateľov až samozrejme po najdôležitejších a to sú perfektne zohraný tým robotníkov( Števo ,Milan,Maroš) bez ktorých by to nebolo možné dokončiť . Touto cestou pozdravujeme a spolu s rodinkou prajeme Spoločnosti Kaso Košice veľa úspechov v podnikaní a rozvoji firmy.
  • JaroslavT

    Spoluprácu s firmou KASO vysoko oceňujem a odporúčam potencionálnym záujemcom. Výborná komunikácia s p.Zubákovou a p.Zubákom, kvalitne prevedená práca, maximálna spoľahlivosť, odborné rady, zľavy u partnerov firmy KASO, úplne transparentný proces vyúčtovania. Už teraz sa teším na ďalšiu spoluprácu. Ďakujem.
  • EmíliaKe

    Firma Kaso nebola pre nás nová. Pred 8 rokmi sa v zimnom období podujali na rekonštrukciu starého rodinného domu z válkov, za čo sme im doteraz vďační. Rekonštrukcia dopadla perfektne a aj dodnes je viditeľná pekná a poctivá práca. Vtedy sme spoznali poctivých a pracovitých ľudí, ktorí okrem práce vedia aj poradiť a usmerniť.
    Dnes sa môžeme pochváliť krásnou kúpeľnou, ktorej rekonštrukcia nebola jednoduchá, ako to pri rodinných domoch býva. Tak, ako pred 8 rokmi, aj dnes sme veľmi spokojní s prácou, s prístupom ľudí a predovšetkým s odbornosťou a ústretovosťou p. Zubáka a pani Zubákovej. Chceme sa im touto cestou veľmi pekne poďakovať, že sa na nich môžeme kedykoľvek obrátiť o pomoc a radu a že vedia svojim prístupom a organizáciou práce zabezpečiť to čo si predstavujete. Zvlášť v tejto dobe je to úžasné, že sa môžete na niekoho, v podstate cudzieho, spoľahnúť vo všetkom ako na seba samého. Ďakujeme ešte raz.
    Touto cestou by sme chceli odporučiť všetkým, čo sa chystajú na rekonštrukciu svojho bývania, týchto perfektných ľudí s kvalitnou a poctivou prácou a s ľudským prístupom ku všetkým problémom.
  • Chválim Kaso s.r.o., rodinu Zubákovcov a ich spolupracovníkov hlavne za velmi dobre odvedenú prácu.

    Chválim Kaso s.r.o., rodinu Zubákovcov a ich spolupracovníkov hlavne za veľmi dobre odvedenú prácu. Prerábali mi v byte kúpeľňu, WC, kuchyňu, čiastočne chodbu a šatník. S výsledkom som veľmi spokojná a aj každej mojej návšteve sa to páči. Aj páni, ktorí mi prišli montovať kuchynsku linku a ktorí sa v tom vyznajú, tiež chválili ako profesionálne je kuchyňa pripravená na montáž linky. Tiež som veľmi ocenila poradenstvo pri celkovom dizajne a výbere materiálov. A načo určite nechcem zabudnúť - keď sa mi stal úraz a potrebovala som operatívne namontovať madlá do WC aj kúpeľne, stretla som len a len s ochotou a pomocou. Ešte mi napadá, že so všetkým si vedeli poradiť, kľudne som mohla chodiť do práce, akurát by som tam zavadzala :-). Ivona
  • Katarína

    Firma KASO nám rekonštruovala bytové jadro ,kuchyňu a chodbu.S prácou sme spokojný maximálne a preto ju možem len odporúčať!!!Rodine Zubákovej ĎAKUJEM
  • Mária

    Rýchla, odborná, presná a zodpovedná práca, s veľmi vecným a kultivovaným poradenstvom sú základné charakteristiky celého tímu firmy. Osobitne oceňujeme komunikáciu s vedením firmy, operatívnosť a ochotu zamestnancov.
  • Oliver

    Firma Kaso nám vykonala rekonštrukciu bytu, kompletnou výmenou bytového jadra. Touto cestou by som sa chcel poďakovať za profesionálny prístup všetkých členov tejto rodinnej firmy. Oceňujem ľudský prístup a empatiu pani Zubákovej,ochotu ,profesionalitu a technické rady pána Zubáka bola radosť spolupracovať s týmito ľuďmi,oplatilo sa čakať na termín prerábky bytu(WC,kúpeľňa,chodba ,kuchyňa),ďakujeme im za metodické,technické a iné usmernenia a odporúčania najmä p.Zubáka pri samotnej rekonštrukcii z aspektu efektívnosti, účelnosti a úspornosti a tešíme sa ,že nám firma Kaso spríjemnila svojou kvalitnou a precíznou prácou naše rodinné prostredie.
  • Ruňaninová Zuzana

    S firmou Kaso sme boli veľmi spokojní, ďakujeme za kvalitne odvedenú prácu podľa našich predstáv, za ochotu a ľudský prístup.
  • Sedlakova

    Firma Kaso nám rekonštruovala bytové jadro a chodbu v byte. V prvom rade chcem podotknúť to, čo v tejto firme platí. Serióznosť, čestnosť, a vysoká odbornosť. V dnešnej dobe všetci dobre vieme, že je na trhu dostatok firiem so zameraním na rekonštrukcie bytov , ale v skutočnosti nieje ľahké si vybrať. Ak je niekto , kto práve hľadá firmu na rekonštrukciu tak vrelo doporučujem práve firmu KASO, ktorá má vysoko odbornú prácu.

    Chcem poďakovať p. Zubákovi a p. Zubákovej za ochotu a trpezlivosť pri konzultáciách prestavby.
    Srdečná vďaka za skvalitnenie nášho bývania.
  • Adriana

    Ďakujeme firme Kaso, že nám prerobili kúpeľňu podľa našich predstáv.S odvedenou prácou sme boli veľmi spokojný,oceňujeme hlavne praktické rady p.Zubáka ako staršieho, tak aj mladšieho.Samozrejme nesmieme zabudnúť ani na chlapcov, ktorí túto prácu vykonali pod prísnym dohľadom p.Zubáka.Chceme vyzdvihnúť priateľský a milý prístup p.Zubákovej, ktorá nám vyšla v ústrety hlavne termínom, usmerňovala nás a pomáhala nám, čo sa týkalo vybavovania a nákupu materiálu. Je to rodinná firma, ktorú vrelo odporúčame a neľutujeme,že sme si ju vybrali.
  • Ingrid

    O firme KASO som prvý krát počula pred tromi rokmi od svojho kolegu, ktorému firma KASO robila kompletnú rekonštrukciu celého bytu. Iné ako chvály na ich prácu som od neho nikdy nepočula. A keď bolo tohto roku nutné zrekonštruovať kúpeľňu v byte mojej osemdesiatročnej mamy, spomenula som si na nich. Samozrejme v prvom rade bola potrebná určitá predstava, čo je v rámci rekonštrukcie nutné spraviť. Výber obkladačiek, sanity a doplnkov nebol problém, ale ako laik som svoju predstavu zverila radšej firme, ktorá mi spravila vizualizáciu . Potom prišiel na rad prieskum trhu, porovnávanie webových stránok rôznych firiem, referencie zákazníkov, galérie realizovaných prác, cenníky aj osobné prehliadky realizovaných prác u známych. Napriek tomu, že som sa stretla aj s veľmi lacnými rekonštrukciami, rozhodovanie bolo nakoniec veľmi rýchle. Kvalita prác firmy KASO a galéria realizácií napriek vyššej cene práce rozhodla. Za kvalitnú prácu som bola ochotná zaplatiť viac. Rekonštrukcia sa predsa nerobí na dva roky.
    Oslovila som pani Zubákovú a hneď pri prvom telefonáte som ostala veľmi milo prekvapená. Ochota, ústretovosť, jasné podmienky hneď na začiatku. Po zameraní som v priebehu dvoch dní dostala predbežný rozpočet prác. Na moje prekvapenie nie jeden. Pán Zubák vypracoval predbežný rozpočet prác podľa predloženej vizualizácie, ale nakoľko zistil mnoho zbytočností, ktoré som si vymyslela, ktoré zmenšili priestor kúpeľne a zároveň zbytočne navýšili náklady na prácu, predložil mi aj ďalšiu ponuku. Prehodnotila som svoje predstavy a priklonila som sa k jeho návrhu, bol jednoznačne rozumnejší. Nakoniec sme rekonštrukciu rozšírili aj o WC, chodbu a výmenu dverí.
    Je pravda, že na začatie prác bolo potrebné čakať dlhšie, ale oplatilo sa. Práce boli zahájené aj ukončené na deň presne. Pán Zubák denne dohliadal na pracovníkov, konzultoval so mnou každý krok pred jeho realizáciou, dával odborné rady a odporúčania, kde si môžem uplatniť výrazné zľavy na nákup materiálu. Stačilo spomenúť pani Zubákovú, firmu KASO a prístup predajcov bol okamžite nadštandardný. Zabezpečil dovoz materiálu, odvoz odpadu ako aj čistotu na stavenisku. Žiadna sťažnosť susedov na neporiadok na chodbe. Materiál, ktorý nakupoval sám, mi vždy položku po položke vysvetlil – nič zbytočné, nič navyše. A ja som len s úžasom každý večer zisťovala, ako práce rýchlo pokračujú.
    Som pedant a s tak precíznou a odbornou prácou som sa ešte nestretla. Pán Zubák je odborník, svoju prácu dokonale ovláda a pracovníkov si dôkladne vyberá. Firmu KASO môžem jedine odporúčať.
  • Rastislav

    Dlhoročne spolupracujem s firmou KASO pre ich serioznosť a spolahlivosť. Či je to výmena dlažby alebo veľke prerabania poradia s výberom materialov . Poradia kde si vyberiete obklady ,dlažby. Čo sa týka prace, dodržiavaju dohodnute termíny. Nesľubuju čo sa nedá realne urobiť.Odporučam aj ostatným.
  • Renáta

    Firmu KASO som objavila už pred pár rokmi keď sme plánovali rekonštrukciu kúpelne. Už pri prvom telefonáte s pani Zubákovou sme si tzv. sadli. Po vzájomnej komunikácii čo chceme sme sa hneď dohodli. Síce sme na nich museli čakať, ale oplatilo sa. A tak, keď sme sa rozhodli pre kúpu holobytu bez rozmýšľania som volala pani Zubákovej a dnes už mám krásne urobený byt.

    Firmu KASO odporúčam každému, kto hľadá zodpovednú firmu, ktorá počúva želania zákazníka, ak si neviete niečo vybrať vďaka dlhoročnej praxi dobre poradí, pred začatím prác predloží prehľadný rozpis predpokladaných nákladov, všetok potrebný spojovací materiál zabezpečí a po ukončení stavebných prác predloží prehľadný rozpis vykonaných prác a doklady k zakúpenému materiálu.
    Rodine Zubákovej týmto ďakujem za skvelú prácu.
  • Igor

    Pri rekonštrukcii bytu je veľmi dôležité, aby človek narazil na serióznu firmu. Sám zo svojej skúsenosti, keď som skontaktoval pár podnikateľov alebo polopodnikateľov viem aké to je nepríjemné. Máte zaplatiť kopec peňazí a výsledok je neistý. Pri firme Kaso som mal šťastie. Narazil som na serióznu firmu, kde sa majiteľ priamo podieľa na prácach. Je odborne zdatný a robotníkov denne kontroluje. Pre ľudí, ktorí nemajú ani základné vedomosti hoci len o malej stavbe akou je výmena bytového jadra je to podstatná vec. Preto túto firmu odporúčam aj ďalším záujemcom o rekonštrukcie. S pozdravom Igor s rodinou.
  • Jozef

    Spolupráca s firmou KASO prebiehala na vysokej úrovni. Pán Zubák ma veľmi profesionálny prístup, či už pri komunikácii so mnou, alebo k plánovaniu a priebehu prác. Nemal žiaden problém vyriešiť akékoľvek mnou navrhované požiadavky a dispozičné riešenia. Vždy sa snažil poradiť tú najlacnejšiu, ale zároveň tú najkvalitnejšiu a najefektívnejšiu variantu.
    Mal veľmi dobré nápady, či pripomienky aj k dizajnu a estetickým detailom, ale samozrejme nikdy ma do ničoho netlačil a konečné rozhodnutie stále nechával iba na mňa.
    Čo sa týka nákupov stavebného materiálu p. Zubák si všetko zabezpečuje sám a mne pri vyúčtovaní bločkov položku po položke všetko krásne vysvetlil načo to kúpil, kde sa to použilo a aj ukázal.
    Svojích ľudí má pod kontrolou a každý deň dohliada na odvedenú prácu. Dosť veľa práce si urobí on sám osobne.
    Pri nákupoch v obchodoch čo sme si museli kupovať sami (dlažba, obklad, sanita, atď.) sme si mohli väčšinou uplatniť zľavy a keď som sa odvolal na pani Zubákovu, tak hneď som pocítil nadštandardný prístup od predajcu.
    Ak som mal nejakú reklamáciu k ich práci, tak vedeli relatívne rýchlo prísť a dať všetko do poriadku.

    Spolupráca s touto firmou prebiehala na tak vysoko profesionálnej úrovni, až som na chvíľu zabudol, že vlastne žijeme na Slovensku.

    KASO s.r.o ďakujem vám
<<   1 · 2 · 3   >>
Tento web používa súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií
NAHOR